12 Aralık 2018 Çarşamba

2018 - 2019 Güz Yarıyılı Özel Öğrenci Başvuruları

03 Ekim 2018 Çarşamba 10:22 tarihinde eklendi | 1508 defa okundu

Özel öğrenci statüsünde eğitim almak isteyen lisans son sınıf öğrencileri, lisans mezunları, yüksek lisans mezunları ve yüksek lisans tezinin son döneminde (bu dönem mezun olacak öğrenciler) bulunan öğrenciler başvurularını 8-10 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirebilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler, ders seçimlerini, anabilim dallarında açık olan ve ders kaydı yaptırılan derslerden yapabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders alacak öğrenciler lisansüstü eğitimde bir dönemde en fazla 5 (beş) ders alabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde tezli lisansüstü programlardan ders alacak öğrenciler ders başına 120 TL öğrenim ücreti, tezsiz lisansüstü programlardan ders alacak öğrenciler ise ders başına 280 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

- Özel öğrenci statüsünde türkçe programlardan ders alacak uluslararası öğrenciler ders başına 256 TL öğrenim ücreti, ingilizce programlardan ders alacak uluslararası öğrenciler ise ders başına 384 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

Not 1: Seminer dersi ve uzmanlık alan dersleri özel öğrenci statüsünde alınamaz.

Not 2: Özel öğrenci katkı payı ücretleri 11-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine, TC kimlik numarası belirtilerek yatırılacaktır. Ödeme dekontunu, Fen Bilimleri Enstitüsü öğrenci işleri bürosuna teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Başvuru formu için buraya tıklayınız.