2021 – 2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri ile İlgili Duyuru

2021-2022 Akademik Yılı Bahar yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt işlemlerini hava muhalefeti nedeni ile http://sis.sdu.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru esnasında kullanılan kullanıcı adı ve şifreyle, onay butonunu kullanarak kesin kayıtlarını yapabileceklerdir. Öğrenim harcı çıkan lisansüstü öğrenciler ile yabancı uyruklu öğrencilerin kesin kayıt işlemlerini tamamlayabilmeleri için ilan edilen öğrenci numaralarıyla Halk Bankasına öğrenim harcını yatırmaları gerekmektedir. Adayların kesin kayıt için Enstitümüze gelmelerine gerek yoktur. Ayrıca Enstitümüz tarafından kayıt için istenen belgeleri onaylı bir şekilde 14.02.2022 tarihine kadar Enstitümüze iadeli taahhütlü olarak gönderebileceklerdir. İlgili tarihe kadar evraklarını göndermeyen adayların geçici kayıtları silinecektir.

Kesin Kayıt Tarihleri (Asil Adaylar)      : 25-26-27-28 Ocak 2022

Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Adaylar) : 1-2 Şubat 2022