2021 – 2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt İşlemleri ile İlgili Duyuru

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların geçici kayıtları Pandemi nedeni ile Enstitümüz Öğrenci İşleri tarafından on-line yapılacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar en geç 25 Ağustos 2021 tarihi saat 16:30'a kadar https://adaygolcuk.sdu.edu.tr/Basvuru adresine girerek kaydının yapılmasını onaylamaları ve Lisansüstü Programlara Kayıt Dilekçesi ve Taahhütnamesini 27 Ağustos 2021 tarihine kadar fenbilimleri@sdu.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Hotmail uzantılı mail adreslerinden Enstitümüze mail ulaşmamakta olup; mağduriyet yaşanmaması için farklı uzantılı (gmail veya başka) mail adresi kullanılması gerekmektedir. Onay işlemlerini yapmayan ve kayıt dilekçesini Enstitümüze göndermeyen adayların kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Kayıt için istenen belgeleri onaylı bir şekilde 20 Eylül 2021 tarihine kadar Enstitümüze iadeli taahhütlü olarak gönderilmesi gerekmektedir. İlgili tarihe kadar evraklarını Enstitümüze ulaştırmayan adayların geçici kayıtları silinecektir. Kayıt için istenen belgeleri eksiksiz olarak gönderen ve kayıtları yapılan öğrencilere kayıtlı oldukları ana bilim dalı başkanlıklarınca danışman ataması yapılacak olup, ders seçim işlemlerini atanan danışman ile koordine edilerek Akademik Takvimde belirtilen tarihler arasında yapılması gerekmektedir.

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)      :23-25 Ağustos 2021 (3 gün)                       

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar) :26-27 Ağustos 2021 (2 gün)

 

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1-      Lisansüstü Programlara Kayıt Dilekçesi ve Taahhütnamesi. Dilekçe ve Taahhütname için buraya tıklayınız.

2-      Lisans Mezuniyet Belgesi Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Yükseköğretim Mezun Belgesi

3-      Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Yükseköğretim Mezun Belgesi

4-      Lisans Transkripti Resmi Onaylı Fotokopisi

5-      Yüksek Lisans Transkripti Resmi Onaylı Fotokopisi

6-      ALES Sonuç Belgesi (Başvuru tarihleri arasında geçerli olan)

7-      Yabancı Dil Sonuç Belgesi (Başvuru tarihleri arasında geçerli olan)

8-      Özgeçmiş

9-      4 adet fotoğraf

10-    Nüfus Cüzdanı Onaylı Fotokopisi

11-    Erkekler İçin Askerlik Durum Belgesi

NOT: Resmi onaylı fotokopi, noterden veya belgelerin aslı ve fotokopisi ile tüm kamu kuruluşlarından yapılmaktadır. İstenilen belgelerdeki bilgiler ile internet üzerinden on-line başvuru sistemine girilen bilgiler arasında, her ne sebeple olursa olsun (hatalı, eksik, yanlış bilgi girme vb. nedenlerle) lehte veya aleyhte tutarsızlık olması halinde öğrencinin kesin kaydı yapılmış olsa dahi kaydı silinir.

Enstitü İletişim Bilgileri:

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Doğu Yerleşkesi 32260 Isparta TÜRKİYE

Tel:  0 246 211 31 32

Yayın Tarihi: 23/08/2021
Okunma Sayısı: 4056