2021-2022 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt İşlemleri Başlıyor

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayıp 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 23.59'da sona erecektir.

KATKI PAYI VE ÖĞRENİM ÜCRETİ
• Program süresini ( yüksek lisans 4 yarıyıl, doktora 8 yarıyıl) doldurmuş ve ikinci üniversiteye kayıtlı öğrenciler Katkı Payı yatırmalıdır.
• Süleyman Demirel Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için TIKLAYINIZ

Öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Halk Bankası ve Ziraat Bankası bankamatiklerinden ödeyebilirler.
• HALK BANKASI BANKAMATİKLERİNDEN ÖDEME
• Giriş-->Kurum Ödemeleri-->Harç-->Ödeme Yapacağınız Kurumun Bağlı Bulunduğu İl Plaka Kodu (32 yazılacak)--->SDÜ--- >Öğrenci No girerek Öğrenim Ücretinizi yatırabilirsiniz. EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.
• Yatırmanız gereken ücreti Öğrenci Bilgi Sistemi Ders Kayıt ekranının sağ üst köşesinde görebilirsiniz.

Yeni Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş yapılacaktır.Öğrenci Bilgi Sistemine SDÜNet Üzerinden Giriş İşlemleri ile ilgili bilgi almak  için tıklayınız. Sayfaya giriş yaptığınızda öncelikle bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir.

Kayıt yenileme işlemini gerçekleştirmeyen öğrenciler öğrencilik haklarından yararlanamazlar. Bu süre azami öğrenim sürelerinden sayılır.

Öğrenciler öncelikle başarısız oldukları dersleri almak ve başarmak zorundadırlar. Bu nedenle ders seçimi ve kayıt yenileme işlemleri gerçekleştirilirken öncelikle başarısız olunan dersler seçilmelidir.

Seçilen derslerde Ders Ekleme/Bırakma haftasında (11 Ekim 2021-17 Ekim 2021) değişiklik yapılabilir.

Yeni Eğitim-Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

‘Gelişim ve Öğrenme’ ile ‘Öğretimde Planlama ve Değerlendirme’ derslerin verilmesinde Eğitim Bilimleri Enstitüsü sorumludur.

Yayın Tarihi: 27/09/2021
Okunma Sayısı: 3209