2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Listesi(Yatay Geçiş-Yabancı Uyruklu Öğrenciler Dahil)

Yüksek Lisans ve Doktora Programlarına yerleşen öğrencilerin listesi için lütfen buraya tıklayınız.

Yatay Geçiş Programlarına yerleşen öğrencilerin listesi için lütfen buraya tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin listesi için lütfen buraya tıklayınız.

Kesin Kayıtlar (Asil Adaylar)      : 05-06-07-Eylül 2022

Kesin Kayıtlar (Yedek Adaylar) : 08-09 Eylül 2022

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1-      Lisansüstü Programlara Kayıt Dilekçesi ve Taahhütnamesi. Dilekçe ve Taahhütname için buraya tıklayınız.

2-      Lisans Mezuniyet Belgesi Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Yükseköğretim Mezun Belgesi

3-      Yüksek Lisans Mezuniyet Belgesi Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Yükseköğretim Mezun Belgesi

4-      Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Lisans Transkripti

5-      Resmi Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan Yükseklisans Transkripti

6-      ALES Sonuç Belgesi (Başvuru tarihleri arasında geçerli olan)

7-      Yabancı Dil Sonuç Belgesi (Başvuru tarihleri arasında geçerli olan)

8-      Özgeçmiş

9-      2 adet fotoğraf

10-    Nüfus Cüzdanı Onaylı Fotokopisi veya e-devlet üzerinden alınan vukuatlı nüfus kayıt örneği

11-    Erkekler İçin Askerlik Durum Belgesi

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeleri

- Diploma/Mezuniyet Belgesi (Onaylı Türkçe Tercümesi)

-Transkript Belgesi (Onaylı Türkçe Tercümesi)

-Yabancı Dil Sınavına Ait Sonuç Belgesi(Son beş yılda alınmış)

-Taahhütname için tıklayınız.

-Niyet Referans Belgesi

-Pasaport (Onaylı Türkçe Tercümesi)

-2 Adet Fotoğraf

Dikkat !

-Kayıt için istenen belgerin yukarıdaki tarihler arasında Enstitümüze elden teslim edilmesi gerekmektedir.

- Posta ile kayıt yapılamaz.

- Resmi onaylı fotokopi, noterden veya belgelerin aslı ve fotokopisi ile tüm kamu kuruluşlarından yapılmaktadır.

- İstenilen belgelerde yanlış beyanda bulunan ve/veya tahrifat yapan adayların, sınavlarda başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmaz. Gerçek dışı bilgi ve belgelere göre aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış öğrencilerin kaydı silinir.

Yayın Tarihi: 02/09/2022