Erasmus+ KA171 Projeleri

Erasmus+ Ana Eylem 1: Bireylerin Öğrenme Hareketliliği, Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği – KA171 Projeleri kapsamında Enstitümüz öğrenci ve öğretim üyelerinin yararlanabileceği 2023 sözleşme dönemi kapsamındaki KA171 projeleri aşağıda gösterilmiştir.

Projeler dahilindeki hareketlilikler hakkında bilgiye üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğü internet sitesinden  ve aşağıdaki bağlantılardan erişilebilir.

Uygulama El Kitabı KA171 (2023)

KA171Proje Yazım Süreci Bilgilendirme Sunumu

Bölge Ülke Üniversite Bölüm Proje Giden Yönlü Gelen Yönlü
Personel Öğrenci Personel Öğrenci

Bölge 3

Güney Akdeniz Ülkeleri

Mısır Kahire Üniversitesi Maden Mühendisliği Doç. Dr. Savaş Özün 0 0 1* 1*
Ürdün Yarmouk University Fizik Doç. Dr. Mert Şekerci 0 0 2* 0*

Bölge 5

Asya

Bangladeş Bangladesh University of Engineering and Technology Bilgisayar Mühendisliği Doç. Dr. Utku Köse 1 1 1 1

Bölge 9

Sahraaltı

Sudan University of Khartoum Kimya Dr. Öğr. Üyesi Kader Poturcu 1 1 1 1

*İmkanı kısıtlı öğrencilere öncelik tanınacaktır. Detaylı açıklama Uygulama El Kitabı KA171 (2023) belgesinde mevcuttur.

Yayın Tarihi: 23/07/2024