1. Lisansüstü Eğitim Bilim Şenliği-Güncel 21.05.2024

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde lisansüstü eğitim gören öğrencilerin eğitim süreçlerini kolaylaştıracak davetli konuşmacılar, bilimsel sunum yapma becerilerini geliştirecek poster sunum etkinlikleri ve akademik, mesleki ve kişisel gelişimlerini destekleyecek şekilde farklı birimlerde öğrenim gören öğrenciler ve öğretim üyeleri ile etkileşimlerini mümkün kılacak bir etkinlik olarak 27 Mayıs 2024 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda Süleyman Demirel Üniversitesi 1. Lisansüstü Eğitim Bilim Şenliği düzenlenmektedir. Etkinliğe tüm öğrencilerimizin katılımlarını teşvik etmenin yanı sıra özellikle seminer döneminde yer alan öğrencilerimizin etkinlikte seminerlerini poster olarak sunmaları hedeflenmektedir.

Öğrencilerimiz “ https://link.sdu.edu.tr/lJRFIgdU ” linki aracılığıyla etkinliğe kayıt olabileceklerdir. Ayrıca posterlerinin basımı için ilgili enstitüler aracılığıyla Kurumsal iletişim Merkezi'nden destek alabileceklerdir.

Poster Şablonu için Tıklayınız

Etkinlik Programı için tıklayınız