2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Lisansüstü Eğitim Başvuru Sonuçları için lütfen buraya tıklayınız.

2020-2021 Akademik Yılı Güz yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına kesin kayıt hakkı kazanan adayların geçici kayıtları Pandemi nedeni ile Enstitümüz Öğrenci İşleri tarafından on-line yapılacak olup; Enstitümüz tarafından kayıt için istenen belgeleri onaylı bir şekilde 29.01.2021 Tarihine kadar Enstitümüze iadeli taahhütlü olarak gönderilmesi gerekmektedir. İlgili tarihe kadar evraklarını göndermeyen adayların geçici kayıtları silinecektir.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

1. Diploma/Mezuniyet Belgesi (yeminli tercüme bürolarından ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı Türkçe tercümesi,)

2. Transkript Belgesi (yeminli tercüme bürolarından ya da Türk Dış Temsilciliklerinden onaylı Türkçe tercümesi,)

3. Yabancı Dil Sınavına Ait Sonuç Belgesi