SDÜ Forms Bilgi Merkezi

‍Seminer, Uzmanlık Alan veya Dönem Projesi dersi veren danışmanlarımız için hazırlanmış olan yazılı kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.

Uzmanlık Alan Dersi sonuçlandırma formuna BURADAN erşilmesi mümkündür.

 

‍‍Seminer, Uzmanlık Alan veya Dönem Projesi dersi alan öğrencilerimiz için hazırlanmış olan yazılı kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.

Uzmanlık Alan Dersi sonuçlandırma formuna BURADAN erşilmesi mümkündür.

 

‍‍Ders kataloğuna eklenmek üzere teklif edilmesi planlanan dersler için hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.

LÜTFEN DİKKAT !!! Bu işlem dönem içerisindeki ders görevlendirmesi ile ilgili değildir. Bir lisansüstü programın ders kataloğuna yeni eklenmesi teklif edilen derslerle ilgilidir.

 

L‍‍isansüstü programlarda asgari öğretim üyesi yeterlilikleri işlemleri için hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.

 

Doktora programlarında yeterlik komitesi ekleme işlemleri için hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür. 

 

L‍‍isansüstü programlara başvuru kabul koşulları ekleme modülü ile ilgili hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.

 

Tezli yüksek lisans programlarında tez konusu belirleme modülü ile ilgili olarak hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN, yazılı kılavuza ise BURADAN erişilmesi mümkündür.

Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans Programları tez önerisi şablonuna ilgili SDÜ Forms alanından erişilebilinir.

 

‍Doktora programlarında yeterlik sınavı işlemlerinde kullanılacak modül için hazırlanmış olan video kılavuza BURADAN erişilmesi mümkündür.