100/2000 YÖK Doktora Burs Programı Açık Kalan Kontenjanlar İçin Bilimsel Değerlendirme/Mülakat Sınavına Girecek Adayların Listesi Hk.

100/2000 YÖK Doktora Burs Programı Açık Kalan Kontenjanlar İçin Bilimsel Değerlendirme/Mülakat Sınavına Girecek Adayların Listesi için lütfen buraya tıklayınız.

Bilimsel değerlendirme/mülakat sınavı tarihi         : 4 Eylül 2019
Bilimsel değerlendirme/mülakat sınavı saati          : 10:00
Bilimsel değerlendirme/mülakat sınav yeri            : İlgili Anabilim Dalı Başkanlıkları
Kesin Kayıt Hakkı Kazananların ilan tarihi            : 4 Eylül 2019 saat 19:00
Kesin Kayıt Hakkı Kazananların ilan adresi           : https://golcuk.sdu.edu.tr/
Kesin kayıt tarihi (asıl adaylar)                             : 5 Eylül 2019 (1 gün)
Kesin kayıt tarihi (yedek adaylar)                         : 6 Eylül 2019 (1 gün)

NOT: Adayların Bilimsel Değerlendirme/Mülakat sınavına gelirken nüfus cüzdanları ve kontenjan şartlarını sağladıklarını gösterir belgeleri yanında bulundurmak ve mülakat jüri üyelerine ibraz etmek zorundadır, aksi halde öğrenci sınava alınmaz.

Yayın Tarihi: 03/09/2019