Fulbright Burs Başvuruları

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu tarafından lisansüstü eğitimlerini Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürmek isteyen öğrenciler için 2018-2019 akademik yılı güz dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Burs başvuruları 10 Nisan 2017 tarihinde sona erecektir.

2018-2019 akademik yılı güz döneminde başlayacak programlar için iki akademik yıla kadar destek verilecek olup her bir yıl için destek maksimum 50.000 Amerikan Doları olacaktır.

Ayrıca, 2018-2019 akademik yılı güz dönemi için "Prof. Dr. Aziz Sancar Biyokimya ve Biyofizik Doktora Bursu" adı altında bir doktora burs programı açılmış olup, programa seçilen adaylar doktora eğitimlerini Prof. Dr. Aziz Sancar danışmanlığında North Carolina Üniversitesi Chapel Hill kampüsünde Kimya bölümünde tamamlayacaklardır.

Ayrıntılı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Yayın Tarihi: 01/03/2017