20 Eylül 2017 Çarşamba

2013 – 2014 yılı Lisansüstü Tez Ödül Yarışması’nda belirlenen tematik alanlarda dereceye giren tezler

3455 defa okundu

Enstitümüz Ödül Kurul Başkanlığı’nca yapılan değerlendirmeler neticesinde Lisansüstü Tez Ödül Yarışmasında dereceye giren çalışmalar yıllara göre aşağıda listelenmiştir.

2011 – 2012 yılı Lisansüstü Tez Ödül Yarışması’nda belirlenen tematik alanlarda dereceye giren tezler için buraya tıklayınız.

2012 – 2013 yılı Lisansüstü Tez Ödül Yarışması’nda belirlenen tematik alanlarda dereceye giren tezler için buraya tıklayınız.

2013 – 2014 yılı Lisansüstü Tez Ödül Yarışması’nda belirlenen tematik alanlarda dereceye giren tezler:

DOKTORA

1-     Tarım, Orman, Gıda ve Su Ürünleri Alanı

Prof.Dr. Ahmet TOLUNAY

Çağlar BAŞSÜLLÜ

Orman Müh.

Tez Adı Ormancılıkta Karbon Ekonomisi ve Borsası

2-     Temel Bilimler Alanı (fizik, kimya, biyoloji, matematik, çevre)

Prof.Dr. A. Ceylan ÇÖKEN

Abide TUNA AKSOY

Tez Adı Yarı Kuaterniyonların Geometrisi Üzerine

YÜKSEK LİSANS