2016 - 2017 Güz Yarıyılı Özel Öğrenci Başvuruları

- 03-05 Ekim  2016 tarihleri arasında Özel Öğrenci statüsünde eğitim almak isteyen Lisans son sınıf öğrencileri, Lisans Mezunları, Yüksek Lisans Mezunları ve Yüksek Lisans Tezinin son döneminde (bu dönem mezun olacak öğrenciler) olanlar başvurularını gerçekleştirebilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler, ders seçimlerini, Anabilim Dallarında açık olan ve ders kaydı yaptırılan derslerden yapabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde ders alacak öğrenciler lisansüstü eğitimde bir dönemde en fazla 5 (beş) ders alabilirler.

- Özel öğrenci statüsünde Tezli Lisansüstü Programlardan ders alacak öğrenciler ders başına 100TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir. Tezsiz Lisansüstü Programlardan ders alacak öğrenciler ise ders başına 250 TL öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

Not 1: Lisans son sınıf öğrencileri özel öğrenci olarak maksimum 2 ders alabilirler.

Not 2: Ders seçimleri Anabilim Dalı Başkanlıklarından yapılacaktır.

Not 3: Seminer ve Uzmanlık Alan dersleri kesinlikle seçilemez.

Not 4: Özel Öğrenci katkı payı ücretleri 06-07 Ekim 2016 tarihleri arasında Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Veznesine, TC kimlik numarası belirtilerek yatırılacaktır. Ödeme dekontunu, Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrenci İşleri bürosuna teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri yapılmayacaktır.

Başvuru Formu için buraya tıklayınız.

Yayın Tarihi: 29/09/2016