2019-2020 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt Yaptırma Hakkı Kazanan Adayların Listesi Hk.

2019-2020 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi için buraya tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri (Asıl Adaylar)       :23-24-25-26 Aralık 2019 (4 Gün)

Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Adaylar)   :27 Aralık 2019 (1 gün)

Kayıt Adresi : Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bİlimleri Enstitüsü Müdürlüğü, Doğu Kampüsü, 32260 Çünür/ISPARTA

Tel: 0246 211 31 32

II. ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

1. Lisansüstü programlara kayıt dilekçesi ve kayıt taahütnamesi (erişmek için buraya tıklayınız).

2. Diploma ve/veya mezuniyet belgelerinin resmi onaylı fotokopisi (aslı gibidir veya noter onaylı).

3. Aldığı dersleri ve notları gösterir mezuniyet not ortalamasının (transkript) resmi onaylı fotokopisi (aslı gibidir veya noter onaylı).

4. Adayların, katkı payı ücretini kesin kayıt listesinde yer alan öğrenci numaralarını belirterek Halk Bankası şubelerine yatırdıklarını gösterir dekont.

5. Özgeçmiş.

6. 4 (dört) adet fotoğraf.

7. Nüfus cüzdanı resmi onaylı fotokopisi (aslı gibidir).

8. Erkekler için askerlik durum belgesi.

NOT: Adayların, toplam eğitim süresi iki yarıyıl (en çok üç yarıyıl) olan programın bir yarıyıl için 2500 TL olan katkı payı ücretini kesin kayıt listesinde yer alan öğrenci numaralarını belirterek Halk Bankası şubelerine yatırmaları gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 20/12/2019