II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına Kesin Kayıt Yaptırma Hakkı Kazanan Adayların Listesi

2018-2019 Güz Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi için buraya tıklayınız.

Kesin kayıt tarihleri (asıl adaylar): 16-17 Temmuz 2018 (Kesin kayıt için gerekli belgeler enstitü öğrenci işleri birimine teslim edilecektir.)

Kesin kayıt tarihleri (yedek adaylar): 19-20 Temmuz 2018 (Kesin kayıt için gerekli belgeler enstitü öğrenci işleri birimine teslim edilecektir.)

Not: Adayların, toplam eğitim süresi iki yarıyıl (en çok üç yarıyıl) olan programın bir yarıyıl için 2500 TL olan katkı payı ücretini kesin kayıt listesinde yer alan öğrenci numaralarını belirterek Halk Bankası şubelerine yatırmaları gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 16/07/2018