2016 - 2017 Güz Yarıyılı Katkı Payları

- Normal eğitim süresinde olan öğrencilerimizden öğrenci katkı payı alınmayacaktır.

- Normal eğitim süresini tamamlayan 6111 sayılı kanun kapsamında eğitimine devam eden öğrencilerimiz 129 TL katkı payı ücretlerini 05-09 Eylül 2016 tarihleri arasında ödeyeceklerdir (Yüksek Lisans için 6 yarıyıl, Doktora için 12 yarıyılı tamamlayan öğrenciler öğrenci katkı payı ödeyeceklerdir).

- Öğrenci katkı payı ödeyecek öğrencilerimiz, lisansüstü öğrencisi olduklarını ve öğrenci numaralarını söyleyerek Türkiye Halk Bankası şubelerine veya Enstitüler Öğrenci İşleri Bilgi Sistemine https://golcuk.sdu.edu.tr/Ogrenci/OgrenciGiris.aspx  web adresinden giriş yaparak kredi kartı ile ödeme yapabilirler. EFT ile ödeme kabul edilmemektedir.

Yayın Tarihi: 01/09/2016